U bent hier

Nieuws

Het SIHO verstrekt informatie en versterkt de positieve beeldvorming rond inclusief onderwijs. Het SIHO volgt good practices (nationaal en internationaal) en knelpunten op over inclusie en hoger onderwijs en informeert de brede samenleving over inclusie en hoger onderwijs.

Nieuwsbrieven

Het SIHO publiceert maandelijks een nieuwsbrief over. Raadpleeg hier alle nieuwsbrieven. Zo ben je op hoogte van alle acties van het SIHO en van internationale tendensen. 

Aankomende Studiedagen

Op zoek naar een congres of studiedag rond inclusie en studeren met een beperking? Raadpleeg hier het actueel (internationaal) aanbod.
 

Debat inclusief onderwijs, inclusieve mobiliteit, aanpassing regeling studiepunten voor chronisch zieke studenten, projectsubsidie KBS en aankondiging studiedag over innovatieve begeleidingsinstrumenten
De oogzenuw van Xu Ting-Yu Jessica (25) wordt aangetast door haar eigen immuunsysteem, waardoor ze slechtziend werd. Het SIHO ging met Jessica en met Lies Ulburghs, diversiteitscoach bij Arteveldehogeschool, in gesprek over hun ervaringen.